Pesukoneen asennus Espoo

 

Uudenmaan suurin pesukoneasennuksiin erikoistunut yritys

Espoon alueen pesukonepalvelu

Pesukoneen asennukset Espoo

Astianpesukoneen ja pesukoneen asennus

Asennamme ja irrotamme kaiken merkkiset astian- ja pyykinpesukoneet Espoossa, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Meiltä asennuksen tai irrotuksen varaaminen käy nopeasti ja vedenpitävästi usein vielä samalle päivälle. Maksu onnistuu helposti kortilla tai käteisellä asennustyön yhteydessä. Asennuksesta saat todisteeksi kuitin sähköpostiisi, joka kelpaa talo- ja vakuutusyhtiöllesi.

Astianpesukoneen asennus Espoo

Ammattilaisen suorittama asennus

Astian- ja pyykinpesukoneen asennus on nopea, mutta tarkkuutta vaativa työ, jonka virheellisesti suorittamalla voi koitua suuri vahinko. Vakuutusyhtiöt korvaavat vahingot, kunhan kytkennän on suorittanut ammattitaitoinen henkilö. Asentajillamme on koulutus ja kokemus satojen astian- ja pyykinpesukoneiden asennuksesta.

Meidän kauttamme otettu asennus on vastuuvakuutettu vakuutusyhtiö IF :n kautta.

Lea Skogberg
Lea Skogberg
19/08/2022
Pyykinpesukoneen asennus hieman haasteelliseen paikkaan. Asentaja tuli ajallaan, oli todella ammattilainen. Myös hinta oli kohtuullinen. Suosittelen lämpimästi. Kymmenen pistettä!
Riikka Era
Riikka Era
24/06/2022
Ystävällinen ja ripeä tekijä. Aikataulut - niin irrotus vanhalla asunnolla kuin liittäminen uudella - saatiin onnistumaan täydellisesti ja tiskikone pyörimään jo samana päivänä uuteen osoitteeseen. Suosittelen lämpimästi!
Erdogan Pekcan Erkan
Erdogan Pekcan Erkan
07/06/2022
We chose Asennusvarma for the installation of our washing machine. The online booking system is highly convenient and allowed us to choose the most suitable time for us. The staff was very friendly, and called in advance to check if the installation could be done earlier than the agreed time. Overall, the installation of the washing machine went off without a hitch. I highly recommend the great service Asennusvarma provides!
Teija Ohrala
Teija Ohrala
23/05/2022
Astianpesukoneen irroitus ja tulppaus sujui ammattitaitoisesti, mallikkaasti, nopeasti ja ajallaan. Ajanvaraus verkossa toimi hienosti. Henkilökunta oli ystävällistä ja mukavaa. Jos jatkossa tarvitsen vastaavia palveluja, tiedän, mihin otan yhteyttä.
Mikko Immonen
Mikko Immonen
30/04/2022
Hyvä toimiva palvelu!
Ilona Mattila
Ilona Mattila
08/04/2022
Asennusvarma Oy asensi meille käytetyn tiskikoneen. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa, ja otti asiakkaan hyvin huomioon. Asennusvarma tuli paikalle myös pikaisella aikataululla, ihan parin päivän päähän saatiin sovittua aika. Maksu oli helppoa ja kuitti tuli sähköpostiin. Palvelun hinta tiedetään etukäteen, joka oli minulle suuri plussa. Asentaja käytti myös maskia oma-aloitteisesti, tämä ilahdutti pandemian aikana suuresti. Ainoana miinuksena se, että astianpesukone keikkuu kun ritilät (joihin astiat laitetaan) vedetään ulos, mutta en usko tämän johtuvan asentajasta. Jäi luottavainen fiilis yritystä kohtaa, voin suositella! Hinta-laatusuhde oli paras, minkä lähialueeltamme löysin. MUOKKAUS: Tämän arvostelun luettuaan Asennusvarma Oy tuli veloituksetta tukevoittamaan keikkuvan koneen! Asiakaspalvelu on aivan omaa luokkaansa, kiitos!
Olivia Kaarlela
Olivia Kaarlela
14/03/2022
Valitsin Asennusvarman asentamaan meille käytetyn tiskikoneen, koska he kertoivat nettisivuillaan läpinäkyvästi, mikä palvelun hinta on. Lisäksi asennuksen sai varattua kätevästi netin varauskalenterista. Itse maksu onnistui kätevästi iZettlellä ja kuitin sai heti sähköpostiin. Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, jäi hyvä mieli!
Ella Rastas
Ella Rastas
09/11/2021
Asentaja oli ajoissa, työ ammattimaista ja palvelu erinomaista. Voin lämpimästi suositella! ?
Joonas Latukka
Joonas Latukka
01/11/2021
Asiallinen ja nopea palvelu. Työn jälki oli hyvä. Suosittelen.
Kida Ikäheimonen
Kida Ikäheimonen
30/10/2021

AsennusvarmA Oy – Espoon suurin pesukoneasennuksiin erikoistunut yritys

Asennusvarma logo ikon

Mikä on AsennusvarmA?

Asennusvarma on astianpesukoneiden ja pyykinpesukoneiden asennuksiin erikoistunut putkiliike, joka toimii pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen ja Pirkanmaalla: Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Miksi valita AsennusvarmA?

Tarjoamme AsennusvarmAlla kohtuuhintaisen ja mutkattoman pesukoneiden asennuspalvelun Tampereen, Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. Asennamme astianpesukoneet ja pesukoneet yksityisille ja yrityksille nopeasti ja varmasti. Meille tärkeintä on laadukas pesukoneasennus ja joustava asiakaspalvelu, jonka johdosta meillä on korkea asiakastyytyväisyys. Olemme ylpeitä työmme laadusta sekä hyvästä asiakaspalvelusta.

Teemme Espoossa pesukoneen asennuksia vuosittain useita satoja. Asiakkaamme on arvioinut palvelumme on  googlessa 5-tähden arvoiseksi.

Pesukoneen asennuksen hinta Espoon alueella

EXIT

99 €

Sisältö

  • Vanhan pyykinpesukoneen tai astianpesukoneen irrotus
  • Vesipisteen tulppaus.
  • Varmistamme että vesipisteet eivät jää vuotamaan, kun muutat pois ja viet pesukoneen mukanasi.

 

 

 

Perus

99 €

Sisältö

  • Käytetyn astian- tai pyykinpesukoneen paikalleen asennus sis. pesukoneen oikeaan korkeuteen noston ja tasapainotuksen sekä astianpesukoneen kiinnityksen kalustelevyihin.
  • Tulo ja poistoveden liitostyöt. Sis. mahdolliset muunnosnipat ja tiivisteet.

 

 

 

 

Maxi

139 €

Sisältö

  • Uuden käyttämättömän astian- tai pyykinpesukoneen paikalleen asennus. sis. koneen mukana tulevien osien asennukset (esim. höyrynsuojan ja sokkelilevyn sekä pyykinpesukoneen kuljetustukien poisto).
  • Tulo ja poistoveden liitostyöt. Sis. mahdolliset muunnosnipat ja tiivisteet.
  • Koneen tasapainotus ja oikeaan korkeuteen nosto sekä astianpesukoneen kiinnityksen kalustelevyihin.
  • Pakkausmateriaalien poisvienti ja lajittelu.

Varaa aika pesukoneen asennukselle Espoon alueella helposti ja nopeasti suoraan varauskalenterista

 

Tarvitsetko Espoon tai Uudenmaan alueella pesukoneenasennuspalvelua? Ehkä pyykinpesukone tai tiskikone täytyisi vaihtaa ja haluaisit tilata palvelun ammattilaiselta?

Asutko Espoossa tai Uudellamaalla ja tarvitsisit ammattilaisen asentamaan pesukoneen? Ei hätää, me palvelemme koko Espoon alueella!

Hoidamme Espoossa ja Espoon lähialueella satoja pesukoneen asennuksia vuodessa ja olemme ylpeitä työmme laadusta.

Tarjoamme asennuspalvelun, joka on sinulle mahdollisimman vaivaton. Käytössäsi on helppo ja nopea ajanvarauskalenteri. Tiedät aina mitä asennus tulee maksamaan jo varausvaiheessa. Meillä et koskaan maksa alkavista tunneista tai kilometreistä ylimääräistä!

Pesukoneiden asennuspaketteihin kuuluu pientarvikkeet sekä matkakulut. Pesukoneasennuksen hinta veloitetaan työsuoritteen yhteydessä ja saat kuitin asennuksesta heti sähköpostiisi. Maksutavat ovat korttimaksu sekä käteinen.

 

Pyykinpesukoneen asennuksen varaaminen

Varmasti asennettua kodinkonetta Espoossa ja Pirkanmaalla

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Pyykinpesukoneen asennus Espoossa

Pyykinpesukoneen asennus on tarkkuutta vaativa työ, jossa pesukone kytketään kodin vesijohto ja viemärijärjestelmään. Pyykinpesukoneen asennuksen monimutkaisuus riippuu hieman eri valmistajien pyykinpesukoneista ja se voi olla ensikertalaiselle haastava asentaa. Pyykinpesukoneen asennuksessa on tärkeää noudattaa huolellisesti jokaisen valmistajan omia ohjeita.

Pyykinpesukoneen asennukset Espoon alueella suorittaa aina Uudenmaan koulutettu asentajamme.

Astianpesukoneen asennus Espoossa

Astianpesukoneen eli tiskikoneen asennus on prosessi, jossa astianpesukone liitetään kotisi vesi- ja viemärijärjestelmään. Tämän voi tehdä pätevä putkimies tai laiteteknikko. Astianpesukoneissa on useita ominaisuuksia, joten on tärkeää lukea valmistajan ohjeet huolellisesti ennen asennusta.

Asennusvarmalla Astianpesukoneiden asennukset hoitaa aina Espoossa Uudenmaan koulutettu asentajamme.

 

Yhteystiedot Espoon alueelle

Mikael Kuosa

Mikael Kuosa

Asennus / Työnjohto

Nestori Välimäki

Nestori Välimäki

Myynti