AsennusvarmA Oy – Suomen suurin pesukoneasennuksiin erikoistunut yritys

Asennusvarma logo ikon

Mikä on AsennusvarmA?

 

Asennusvarma on astianpesukoneiden ja pyykinpesukoneiden asennuksiin erikoistunut putkiliike, joka toimii pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen sekä Pirkanmaalla: Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Me Asennusvarmalla haluamme tarjota kohtuuhintaisen ja mutkattoman pesukoneiden asennuspalvelun. Asennamme astianpesukoneet ja pyykinpesukoneet yksityisille ja yrityksille nopeasti ja varmasti. Meille tärkeintä on laadukas pesukoneasennus ja joustava asiakaspalvelu, jonka johdosta meillä on korkea asiakastyytyväisyys. Olemme ylpeitä työmme laadusta sekä hyvästä asiakaspalvelusta.

Miksi valita AsennusvarmA?

 

Tarjoamme joustavan ja edullisen pesukoneasennuksen, josta asiakas saa isännöitsijälle ja/tai vakuutusyhtiölle tarvittavan kuitin sähköpostiin. Varauskalenterista tai soittamalla saat helposti ja nopeasti varattua ajan pesukoneasennukselle usein vielä samalle päivälle.

Yrityksemme on vastuuvakuutettu vakuutusyhtiö IF:n kautta. Asennamme ammattitaidolla kaiken merkkiset astianpesukoneet ja pyykinpesukoneet sekä kuivausrummut. Meillä on käytössä myös monipuoliset maksutavat aina käteisestä korttimaksuun. Meillä et koskaan maksa alkavista tunneista tai kilometreistä ylimääräistä!

washing-machine
Lea Skogberg
Lea Skogberg
19/08/2022
Pyykinpesukoneen asennus hieman haasteelliseen paikkaan. Asentaja tuli ajallaan, oli todella ammattilainen. Myös hinta oli kohtuullinen. Suosittelen lämpimästi. Kymmenen pistettä!
Riikka Era
Riikka Era
24/06/2022
Ystävällinen ja ripeä tekijä. Aikataulut - niin irrotus vanhalla asunnolla kuin liittäminen uudella - saatiin onnistumaan täydellisesti ja tiskikone pyörimään jo samana päivänä uuteen osoitteeseen. Suosittelen lämpimästi!
Erdogan Pekcan Erkan
Erdogan Pekcan Erkan
07/06/2022
We chose Asennusvarma for the installation of our washing machine. The online booking system is highly convenient and allowed us to choose the most suitable time for us. The staff was very friendly, and called in advance to check if the installation could be done earlier than the agreed time. Overall, the installation of the washing machine went off without a hitch. I highly recommend the great service Asennusvarma provides!
Teija Ohrala
Teija Ohrala
23/05/2022
Astianpesukoneen irroitus ja tulppaus sujui ammattitaitoisesti, mallikkaasti, nopeasti ja ajallaan. Ajanvaraus verkossa toimi hienosti. Henkilökunta oli ystävällistä ja mukavaa. Jos jatkossa tarvitsen vastaavia palveluja, tiedän, mihin otan yhteyttä.
Mikko Immonen
Mikko Immonen
30/04/2022
Hyvä toimiva palvelu!
Ilona Mattila
Ilona Mattila
08/04/2022
Asennusvarma Oy asensi meille käytetyn tiskikoneen. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa, ja otti asiakkaan hyvin huomioon. Asennusvarma tuli paikalle myös pikaisella aikataululla, ihan parin päivän päähän saatiin sovittua aika. Maksu oli helppoa ja kuitti tuli sähköpostiin. Palvelun hinta tiedetään etukäteen, joka oli minulle suuri plussa. Asentaja käytti myös maskia oma-aloitteisesti, tämä ilahdutti pandemian aikana suuresti. Ainoana miinuksena se, että astianpesukone keikkuu kun ritilät (joihin astiat laitetaan) vedetään ulos, mutta en usko tämän johtuvan asentajasta. Jäi luottavainen fiilis yritystä kohtaa, voin suositella! Hinta-laatusuhde oli paras, minkä lähialueeltamme löysin. MUOKKAUS: Tämän arvostelun luettuaan Asennusvarma Oy tuli veloituksetta tukevoittamaan keikkuvan koneen! Asiakaspalvelu on aivan omaa luokkaansa, kiitos!
Olivia Kaarlela
Olivia Kaarlela
14/03/2022
Valitsin Asennusvarman asentamaan meille käytetyn tiskikoneen, koska he kertoivat nettisivuillaan läpinäkyvästi, mikä palvelun hinta on. Lisäksi asennuksen sai varattua kätevästi netin varauskalenterista. Itse maksu onnistui kätevästi iZettlellä ja kuitin sai heti sähköpostiin. Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, jäi hyvä mieli!
Ella Rastas
Ella Rastas
09/11/2021
Asentaja oli ajoissa, työ ammattimaista ja palvelu erinomaista. Voin lämpimästi suositella! ?
Joonas Latukka
Joonas Latukka
01/11/2021
Asiallinen ja nopea palvelu. Työn jälki oli hyvä. Suosittelen.
Kida Ikäheimonen
Kida Ikäheimonen
30/10/2021

Varaa helposti ja nopeasti aika asennukselle varauskalenterista

pesukoneen asennuksen varaaminen