Asennusvarma Oy – Suomen suurin pesukoneasennuksiin erikoistunut yritys

Asennusvarma logo ikon

Mikä on Asennusvarma?

 

Asennusvarma on astianpesukoneiden ja pyykinpesukoneiden asennuksiin erikoistunut putkiliike, joka toimii Pirkanmaalla: Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Me Asennusvarmalla haluamme tarjota kohtuuhintaisen ja mutkattoman pesukoneiden asennuspalvelun. Asennamme astianpesukoneet ja pyykinpesukoneet yksityisille ja yrityksille nopeasti ja varmasti. Meille tärkeintä on laadukas pesukoneasennus ja joustava asiakaspalvelu, jonka johdosta meillä on korkea asiakastyytyväisyys. Olemme ylpeitä työmme laadusta sekä hyvästä asiakaspalvelusta.

Miksi valita Asennusvarma?

 

Tarjoamme joustavan ja edullisen pesukoneasennuksen, josta asiakas saa isännöitsijälle ja/tai vakuutusyhtiölle tarvittavan kuitin sähköpostiin. Varauskalenterista tai soittamalla saat helposti ja nopeasti varattua ajan pesukoneasennukselle usein vielä samalle päivälle.

Yrityksemme on vastuuvakuutettu vakuutusyhtiö IF:n kautta. Asennamme ammattitaidolla kaiken merkkiset astianpesukoneet ja pyykinpesukoneet sekä kuivausrummut. Meillä on käytössä myös monipuoliset maksutavat aina käteisestä korttimaksuun. Meillä et koskaan maksa alkavista tunneista tai kilometreistä ylimääräistä!

Pesukoneen asennus Tampere

Varaa helposti ja nopeasti aika asennukselle varauskalenterista

pesukoneen asennuksen varaaminen